top of page

FAQ

We zijn er voor U van:

8u30 tot 20u vanaf maandag tem vrijdag.

Stefanie is op woensdagnamiddag vrij en op vrijdagnamiddag vind je haar met patiënten in het zwembad voor oefeningen in kleine groep.

Evy is op donderdagnamiddag en vrijdag niet aanwezig.
Evy neemt de aquatherapie op zich elke maandag van 14u tot 15u00.

Mathias is op dinsdag, woe vm en do vm niet aanwezig.

We bieden ook functionele training aan in beperkte groep op maandag/dinsdag en woensdag dit binnen in de ruime oefenzaal of bij mooi weer buiten in de voortuin.

Graag geven we je ook wat tips bij je eerste consultatie:

Je identiteitskaart, voorschrift van de arts en de verslagen van de reeds afgenomen onderzoeken zijn een must. Sportieve kledij kan handig zijn.

Voor de intake wordt er een uur ingepland om op basis van een uitgebreide anamnese en onderzoek een eerste behandeling op te starten en het dossier aan te vullen.
Gemiddeld duurt een sessie 30 min, vaak vind je de meeste patiënten erna nog terug in de oefenzaal.

Een goede communicatie vinden wij cruciaal dus wordt er steeds tussentijds geëvalueerd en bijgestuurd.

 

We werken volgens de gedeconventioneerde methode. Het bedrag per sessie van 30min bedraagt 31€ (deconventietarief). Tenzij u een verhoogde tegemoetkoming heeft, betaalt u het conventietarief. Hoeveel u terugkrijgt van de mutualiteit is afhankelijk van uw statuut. Voor meer informatie daaromtrent neem gerust een kijkje op de website van het Riziv of stuur een mailtje naar de praktijk.  
 

De praktijk beschikt eveneens over het Pro-Q-kine kwaliteitslabel. U kan het kwaliteitsregister raadplegen via: kinesitherapie.be.

Ondernemingsnummer Stefanie: 08 37 177 603 

Ondernemingsnummer Evy: 07 50 983 601

Ondernemingsnummer Mathias: 07 93 870 863

Allen lid van de beroepsvereniging AXXON.

bottom of page